Sindicalistii si-au pierdut rabdarea: Protestam in fiecare zi pana cand Guvernul se tine de cuvant

Luni, 19 Octombrie 2015, ora 10:43
1033 citiri
Sindicalistii si-au pierdut rabdarea: Protestam in fiecare zi pana cand Guvernul se tine de cuvant
Foto: Facebook/Confederatia Nationala Sindicala "Cartel ALFA"

Sindicalistii Cartel ALFA au avertizat ca vor picheta in fiecare zi Ministerul Muncii, incepand de marti, intre orele 10:00 si 12:00, pana cand Guvernul se va arata dispus sa modifice Legea dialogului social.

"Guvernul nu a facut nici un demers pana acum in vederea modificarii Legii 62/2011, (Legea dialogului social). Aceasta lege, care a blocat negocierile colective si a facut aproape imposibila reprezentarea salariatilor de catre sindicate, a fost adoptata in 2011 prin asumarea raspunderii de catre Guvernul Boc, fara nicio dezbatere publica sau consens intre partenerii sociali", acuza reprezentantii Confederatiei Nationale Sindicale Cartel ALFA, intr-un comunicat remis luni Ziare.com.

Iohannis trimite Senatului spre reexaminare Legea dialogului social

Acestia sustin ca Guvernul actual, desi a promis si a semnat un acord prin care s-a angajat ca va aduce legislatia la situatia initiala, corectand prevederile care prejudiciaza salariatii, "acum pretinde consensul partilor ca ...citeste mai departe despre "Sindicalistii si-au pierdut rabdarea: Protestam in fiecare zi pana cand Guvernul se tine de cuvant" pe Ziare.com

#proteste ministerul Muncii, #proteste legea dialogului social, #proteste sindicalisti , #Stiri Administratie