Sindicalistii ROMATSA si conducerea s-au inteles pe revendicari, dar greva ramane valabila

Luni, 31 August 2015, ora 16:38
1113 citiri
Sindicalistii ROMATSA si conducerea s-au inteles pe revendicari, dar greva ramane valabila
Foto: Arhiva Ziare.com

Sindicalistii de la ROMATSA spun ca au ajuns la un acord cu conducerea privind cele 14 revendicari pe care le-au prezentat, insa greva generala anuntata pentru marti nu poate fi anulata in absenta contractului colectiv de munca, pentru semnarea caruia intampina mai multe probleme.

Liderul Sindicatului Serviciilor de Trafic Aerian (ATSR), Gabriel Tudorache, a declarat ca in ceea ce priveste cele 14 revendicari ale angajatilor ROMATSA negocierile s-au finalizat.

Sindicalistii au negociat cu conducerea ROMATSA sambata si duminica, pana luni la ora 4.30, reluand negocierile dupa ora 10.00, a precizat Tudorache.

El a explicat ca greva generala nu poate fi anulata, din punct de vedere legal, daca nu este semnat contractul colectiv de munca. Documentul ar trebui inregistrat, in cursul acestei zile, la inspectoratul teritorial de munca.

Insa, sindicalistii si reprezentantii conducerii ROMATSA intampina mai multe probleme, a aratat Tudorache. Una dintre acestea consta in faptul ca ...citeste mai departe despre "Sindicalistii ROMATSA si conducerea s-au inteles pe revendicari, dar greva ramane valabila" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#greva ROMATSA, #ROMATSA acord revendicari, #greva generala ROMATSA , #Stiri Administratie