Sindicalistii din Sanatate ameninta cu greva generala: Cerem scuze pacientilor, dar am obosit! (Video) UPDATE

Luni, 05 Septembrie 2016, ora 11:36
3038 citiri

Federatia Sanitas anunta ca a convocat, luni, o sedinta de urgenta a Biroului Executiv pentru a stabili planul de actiune, "care va culmina cu greva generala", ca urmare a publicarii ordonantei privind salarizarea, ce nu ar rezolva nedreptatile din Sanatate.

"Federatia Sanitas din Romania a convocat pentru luni o sedinta extraordinara a Biroului Executiv pentru a stabili, de urgenta, planul de actiune ca urmare a atitudinii cel putin sfidatoare a ministrilor Sanatatii si al Muncii si implicit a intregului Guvern fata de solicitarile noastre", transmite Sanitas.

Medic in Romania: Salariile marite fara a pune punct coruptiei si risipei, pansament nou peste cangrena Interviu

Reprezentantii sindicalistilor precizeaza ca, in saptamana 8-14 august, au purtat, in doua runde, discutii cu ministrii Sanatatii si Muncii, referitor la posibilitatile de rezolvare a nedreptatilor generate de OUG 20/2016.

"Negocierile au fost de multe ori foarte aprinse, iar membrii Biroului Executiv ...citeste mai departe despre "Sindicalistii din Sanatate ameninta cu greva generala: Cerem scuze pacientilor, dar am obosit! (Video) UPDATE" pe Ziare.com

#sindicalisti sanatate greva, #medici greva generala , #Stiri Administratie