Si politistii vor salarii mai mari: Pentru ce si-a riscat viata agentul lovit cu masina de un sofer turc?

Miercuri, 19 August 2015, ora 20:18
831 citiri
Si politistii vor salarii mai mari: Pentru ce si-a riscat viata agentul lovit cu masina de un sofer turc?
Foto: Arhiva Ziare.com

Dupa ce Guvernul le-a promis medicilor mariri salariale, iar profesorii au cerut acelasi tratament, si politistii sustin ca merita un trai mai bun, mai ales in conditiile in care agentii isi risca viata in fiecare zi pe strada.

Dumitru Coarna, vicepresedintele Sindicatului National al Politistilor (SNPPC), a declarat, pentru Ziare.com, ca miercuri a avut loc o intalnire informala la Ministerul de Interne, in urma careia s-a ajuns la un consens.

Dupa medici si profesori, si politistii cer salarii mai mari

Mai exact, sindicalistii au cerut o majorare salariala de 25% incepand din ianuarie 2016, urmand ca salariile sa creasca treptat in 2017 si 2018, astfel incat la finalul acestei perioada sa se ajunga la o marire cuprinsa intre 70% si 100%.

"Practic, noi am avut discutii prealabile pana la momentul de ieri (marti - n.red.), cand a aparut aceasta oportunitate de majorare a salariului medicilor cu 25% incepand cu octombrie. Am avut un calendar stabilit, am discutat doua luni ...citeste mai departe despre "Si politistii vor salarii mai mari: Pentru ce si-a riscat viata agentul lovit cu masina de un sofer turc?" pe Ziare.com

#salarii politisti, #majorare salarii politisti, #politisti salarii marite , #Stiri Administratie