Show-ul aviatic din Baneasa face victime: 53 de persoane au primit ingrijiri medicale

Sambata, 20 Iunie 2015, ora 15:43
1386 citiri
Show-ul aviatic din Baneasa face victime: 53 de persoane au primit ingrijiri medicale
Foto: Facebook / Bucharest International Air Show

Peste 50 de persoane aflate la Bucharest International Air Show (BIAS) din Baneasa au avut nevoie de ingrijiri medicale, in primele ore de la inceperea spectacolului aviatic.

Trei dintre cele 50 de persoane au fost in stare mai grava, doua avand suferinte cardiace si una fiind cu suspiciune de accident vascular cerebral, toate fiind transportate cu ambulante la spitale din Capitala.

Celelalte persoane au primit ingrijiri la fata locului, a precizat Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SABI).

Una dintre persoane, care a suferit un infarct, a fost dusa la Spitalul "C.C. Iliescu", unde i s-a montat un stent, iar cealalta care avea tot o suferinta cardiaca a fost dusa la Spitalul Elias. Cea de-a treia persoana, cu suspiciune de accident vascular cerebral, a fost transportata la Spitalul de Urgenta Floreasca, a mai spus Alis Grasu.

Bucharest International Air Show 2015 a inceput sambata dimineata, accesul publicului fiind permis de la ora ...citeste mai departe despre "Show-ul aviatic din Baneasa face victime: 53 de persoane au primit ingrijiri medicale" pe Ziare.com

#BIAS Bucuresti 2015, #BIAS show aviatic, #BIAS avioane Baneasa , #Stiri Administratie