O nouă sesiune "Rabla pentru electrocasnice" va fi lansată în luna decembrie. Care este bugetul programului

Joi, 04 Noiembrie 2021, ora 12:43
1022 citiri
O nouă sesiune "Rabla pentru electrocasnice" va fi lansată în luna decembrie. Care este bugetul programului
Înscrierile ar urma să înceapă în ultima săptămână din noiembrie iar fondul ramas la dispoziţie este de 34 de milioane de lei FOTO Unsplash.com

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunţat joi, 4 noiembrie, că în luna decembrie va fi lansată o nouă sesiune a programului Rabla pentru electrocasnice, din fondul care a rămas la dispoziţie, de 34 de milioane de lei. Înscrierile ar urma să înceapă în ultima săptămână din noiembrie.

"Toate programele pe care le-am lansat anul acesta au fost de succes, au fost derulate în mod corespunzător. Aici aş menţiona programul cel mai important pe care l-am modernizat şi l-am derulat, programul Rabla pentru electrocasnice, un program care continuă anul acesta cu o nouă sesiune de sărbători.

În luna decembrie vom avea o nouă sesiune a programului Rabla pentru electrocasnice din fondul care ne-a rămas la dispoziţie, de 34 de milioane de lei, va finanţa o nouă sesiune, practic în aceleaşi condiţii, de înscriere în program, de creare a contului pentru persoanele care nu au participat în prima sesiune şi de bifare a acelor aparate electrocasnice care sunt de interes pentru cetăţeni", a mai afirmat ministrul Mediului, într-o conferinţă de presă.

Acesta a mai precizat că în ultima săptămână din noiembrie vor începe, cel mai probabil, înscrierile, iar din luna decembrie voucherele pot fi valorificate în magazine.

Tanczos Barna a menţionat, totodată, că singura modificare faţă de ediţia precedentă va fi la televizoare, acolo unde eficienţa energetică va fi la alt nivel deoarece acesta a fost unul ridicat şi au fost puţine modele care să se încadreze. ...citeste mai departe despre "O nouă sesiune "Rabla pentru electrocasnice" va fi lansată în luna decembrie. Care este bugetul programului" pe Ziare.com

#Rabla pentru electrocasnice, #Tanczos Barna, #televizoare, #sarbatori , #Stiri Administratie