Senator trimis in judecata pentru fals si inselaciune, impreuna cu sotia si fratele

Sambata, 13 Septembrie 2014, ora 15:11
1138 citiri
Senator trimis in judecata pentru fals si inselaciune, impreuna cu sotia si fratele
Foto: ziaruldeiasi.ro

Senatorul de Iasi Ionel Agrigoroaei (PP-DD) a fost trimis in judecata de procurorii de la Parchetul general impreuna cu sotia, fratele si cumnata sa, intr-un dosar de inselaciune.

Senatorul este acuzat de fals, uz de fals, inselaciune si complicitate la inselaciune, iar sotia sa, Antonela Agrigoroaei, de comiterea unor infractiuni similare, se arata intr-un comunicat remis presei de Ministerul Public.

Conform rechizitoiului intocmit de procurori, la comiterea infractiunilor a participat si una dintre angajatele de la firmele administrate de cei doi soti.

"In acest context, inculpata Duduc Dana Mihaela a completat, in cursul lunii noiembrie 2007, patru adeverinte in care au fost consemnate date nereale in legatura cu veniturile realizate de inculpatul Agrigoroaei Ionel si sotia acestuia Agrigoroaei Antonela, semnate de cei doi inculpati.

Prin prezentarea inscrisurilor la momentul incheierii de catre cei doi inculpati a unui contract de credit, acestia au indus in eroare ...citeste mai departe despre "Senator trimis in judecata pentru fals si inselaciune, impreuna cu sotia si fratele" pe Ziare.com

#senator Agrigoroaiei trimis judecata, #Ione Agrigoroaei judecat inselaciune , #Stiri Administratie