Senator american, in timp ce se uita la Super Bowl: Ce se intampla acum in Romania e super important!

Marti, 07 Februarie 2017, ora 10:38
4812 citiri
Senator american, in timp ce se uita la Super Bowl: Ce se intampla acum in Romania e super important!
Foto: Facebook/ Senator Chris Murphy

Un senator american care urmarea evenimentul sportiv al anului in Statele Unite, meciul de Super Bowl, a ramas impresionat de protestele din Romania, chiar in timpul partidei de fotbal american.

"Jur ca ma uit la Super Bowl, insa ce se intampla in Bucuresti in aceasta seara este super important", scria pe Twitter Twitter Chris Murphy, senator democrat de Connecticut din anul 2013.

Mesajul a fost postat duminica seara in SUA, respectiv luni dimineata devreme in Romania, si este atasat un link la contul de Twitter al lui Paul Ivan, analist la Centrul de Politici Europene.

Dupa cateva minute, Murphy a postat un nou mesaj: "Deci cand putem sa ne intoarcem la discutia despre ce se intampla chiar acum in Bucuresti? Nu? Nu inca?".

A 51-a editie a Super Bowl s-a disputat duminica seara, la Houston, New England Patriots invingand Atlanta Falcons.

Tot duminica seara au avut loc cel mai mare protest de dupa Revolutie, peste jumatate de milion de oameni iesind in strada in semn de nemultumire fata de Guvernul Grindeanu.

Reamintim ca un alt senator american, John McCain, candidatul republican la alegerile prezidentiale din 2008 si actualul presedinte al Comisiei pentru servicii armate din Senatul Statelor Unite, s-a declarat "profund ingrijorat" de ordonanta de urgenta pentru modificarea codurilor penale in Romania, abrogata ulterior.

Departamentul de Stat al SUA: Masurile adoptate de Guvernul Grindeanu submineaza statul de drept

SUA, Germania, Franta, Canada, Belgia si Olanda someaza Guvernul sa renunte la ordonanta Iordache

Ambasadorul SUA are un mesaj pentru Guvern: Sa nu ia masuri pentru a slabi lupta anticoruptie ...citeste mai departe despre "Senator american, in timp ce se uita la Super Bowl: Ce se intampla acum in Romania e super important!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#senator american proteste Romania, #senator Super Bowl proteste Romania, #Chris Murphy protest Romania, #Chris Murphy Super Bowl proteste Romania , #Stiri Administratie