Seful NATO, dupa inaugurarea scutului de la Deveselu: Aparam Romania impotriva oricarei amenintari

Joi, 12 Mai 2016, ora 21:15
1170 citiri
Seful NATO, dupa inaugurarea scutului de la Deveselu: Aparam Romania impotriva oricarei amenintari
Foto: Facebook/ U.S. Embassy Bucharest

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a avut un mesaj pentru romani, odata cu inaugurarea scutului antiracheta de la Deveselu, precizand ca alianta nord-atlantica "este aici pentru a apara Romania".

"Mesajul pentru romani este ca NATO este aici pentru a apara Romania si aliatii impotriva oricarei amenintari. Suntem in procesul de crestere a prezentei in flancul estic al aliantei. Facem acest lucru pentru ca NATO este acolo sa-si apere toti aliatii in fata oricarei amenintari.

(...) Romania este o tara cheie in regiune. NATO e aici sa protejeze Romania. NATO e aici si va garantez ca NATO e aici pentru a proteja Romania in fata oricarei amenintari. Este un efort comun in care ne protejam reciproc", a declarat seful NATO, la TVR.

Stoltenberg da asigurari: NATO se angajeaza solemn sa asigure securitatea Romaniei acum si in viitor

Acesta a reluat explicatiile potrivit carora scutul este directionat impotriva rachetelor balistice ce ar proveni din Orientul Mijlociu si nu ...citeste mai departe despre "Seful NATO, dupa inaugurarea scutului de la Deveselu: Aparam Romania impotriva oricarei amenintari" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Stoltenberg NATO protejare Romania, #Jens Soltenberg scut antiracheta Romania, #scut antiracheta deveselu, #Jens Stoltenberg scut Deveselu , #Stiri Administratie