Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Seful Metrorex anunta cand sunt gata tronsoanele Raul Doamnei-Eroilor si Bazilescu-Straulesti

Seful Metrorex anunta cand sunt gata tronsoanele Raul Doamnei-Eroilor si Bazilescu-Straulesti

Lucrarile la tronsoanele de metrou Raul Doamnei - Eroilor, din cadrul magistralei 5, si Parc Bazilescu - Straulesti, din magistrala 4, vor fi finalizate la sfarsitul anului viitor, a declarat directorul general al Metrorex, Catalin Homor.

"Procentul de realizare a structurii de rezistenta aferenta proiectului Magistrala 5 de metrou, Sectiunea Raul Doamnei - Eroilor (PS Opera), inclusiv Valea Ialomitei, este acum de circa 80%. Depunem toate eforturile ca la sfarsitul anului viitor sa fie finalizate toate lucrarile", a afirmat Homor.

In ceea ce priveste lucrarile aferente tronsonului de metrou magistrala 4 racordul 2 Parc Bazilescu - Straulesti, stadiul este de circa 50%. Finalizarea lucrarilor aferente acestei sectiuni, conform graficului de executie, este programata la sfarsitul anului 2016.

Seful Metrorex a aratat ca societatea nu are in plan sa faca disponibilizari, iar angajari de personal vor fi realizate cand va fi pusa in exploatare Magistrala 5.

"Este evident ca nu ...citeste mai departe despre "Seful Metrorex anunta cand sunt gata tronsoanele Raul Doamnei-Eroilor si Bazilescu-Straulesti" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1209 ori