Seful Jandarmeriei a fost chemat la Parchet. Motivul: Cum aflam cine erau jandarmii cu numere de identificare acoperite?

Luni, 20 August 2018, ora 13:55
939 citiri
Seful Jandarmeriei a fost chemat la Parchet. Motivul: Cum aflam cine erau jandarmii cu numere de identificare acoperite?
Foto: Facebook/Passport Production

Colonelul Ionut Catalin Sindile, imputernicit inspector general al Jandarmeriei, a fost luni la Parchetul General pentru a discuta cu procurorii militari care instrumenteaza dosarul violentelor din 10 august.

Una dintre probleme discutate este identificarea jandarmilor cu indicativul de pe casca ascuns cu banda izolatoare de la protestul din 10 august, potrivit unor surse judiciare.

"Vizita dumnealui a avut ca scop stabilirea modalitatilor de cooperare pentru identificarea persoanelor care se pot face responsabile de comiterea violentelor, in contextul evenimentelor petrecute in zilele de 10 si 11 augsut", au declarat oficiali ai Parchetului General pentru Ziare.com.

Imagini surprinse de cei de la Passport Production arata clar cum peste numarul de identificare, pe unele caschete, era lipita banda adeziva de culoare neagra.

"In imagine, jandarmi in actiune, la ora 16:30, cu numerele de identificare de pe caschete acoperite cu banda adeziva neagra. Acestia nu arata deloc ca oameni de toata isprava care lucreaza in slujba cetateanului si nu au nimic de ascuns", au scris cei de la Passport Production pe Facebook.

Jandarmi cu numerele de identificare acoperite cu banda adeziva la interventia violenta din 10 august (Foto & Video) ...citeste mai departe despre "Seful Jandarmeriei a fost chemat la Parchet. Motivul: Cum aflam cine erau jandarmii cu numere de identificare acoperite?" pe Ziare.com

#protestul diasporei, #muie PSD , #Stiri Administratie

Curs valutar

1 EUR = 4.9692 RON

0.0011

1 USD = 4.5468 RON

0.0064
  1. Profeție despre viitorul omenirii: România și Polonia, creștere masivă în următorii 30 de ani. "E în interesul strategic al SUA"
  2. Un expert de la Berkeley anunță prăbușirea Rusiei: SUA îl lovesc pe Putin, tăindu-l de la o resursă americană vitală
  3. Rețeaua de energie a României, în fața unei schimbări majore. Cine ajunge să plătească pentru dezechilibre și ce soluții avem
  4. Care este stadiul lucrărilor pe Valea Oltului după aproape o săptămână de la închiderea circulației. Anunțul directorului CNAIR FOTO
  5. O multinațională prezentă în România anunță concedieri în masă. Val de tăieri la nivel mondial
  6. Cea mai impresionantă autostradă din lume, care surprinde prin lățimea ei. Unde a fost construită și câte benzi are VIDEO
  7. Intră în vigoare noile bilete pentru trenuri metropolitane, valabile în toată țara. "Oferă libertate călătorului"
  8. Noi taxe și impozite în România. Anunț teribil de la un fost secretar de stat al Guvernului: „Nu sunt liniștit pentru 2025"
  9. Al 2-lea ”tigru” al Europei lovit de un șoc economic: 500.000 de români expuși periculos
  10. S-a dat startul licitației pentru execuția unei o noi autostrăzi. Va avea 62 de kilometri și ar trebui să fie gata în 30 de luni FOTO