Seful Directiei Generale Anticoruptie Prahova si un ofiter BCCO Ploiesti, retinuti dupa mai mult de 11 ore de audieri

Luni, 17 August 2015, ora 23:03
1170 citiri
Seful Directiei Generale Anticoruptie Prahova si un ofiter BCCO Ploiesti, retinuti dupa mai mult de 11 ore de audieri
Foto: Ziare.com (Arhiva)

Seful Directiei Generale Anticoruptie (DGA) Prahova, Constantin Ispas, si Emanuel Saghel, ofiter din BCCO Ploiesti, au fost retinuti, luni seara, dupa mai mult de unsprezece ore de audieri, in timp ce Adrian Radulescu, adjunctul Politiei Judetene, este in continuare audiat, sustin surse judiciare.

Potrivit surselor citate, procurorii DNA Ploiesti au emis ordonante de retinere pentru 24 de ore pe numele lui Constantin Ispas si al lui Emanuel Saghel.

La ora transmiterii acestei stiri, Adrian Radulescu, adjunctul sefului Politiei Judetene Prahova, este audiat in continuare de procurori.

Saltati de DNA

Seful Directiei Generale Anticoruptie (DGA) Prahova, Constantin Ispas, a fost adus la sediul DNA Ploiesti in jurul orei 11.00, cu o duba a MAI, fiind flancat de trei jandarmi din trupele speciale. Intrebat daca a fost luat de acasa sau de la serviciu, Ispas a spus ca este in concediu. De asemenea, intrebat daca a ajutat infractori sa scape de dosare, Ispas a negat.

Ulterior, ...citeste mai departe despre "Seful Directiei Generale Anticoruptie Prahova si un ofiter BCCO Ploiesti, retinuti dupa mai mult de 11 ore de audieri" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sef DGA Ploiesti retinut DNA, #sef IPJ Prahova DNA, #sef politie DNA , #Stiri Administratie