Seful Corpului de Control al premierului: Nu va bazati pe institutiile statului cand va lovi un cutremur mare

Sambata, 24 Septembrie 2016, ora 17:50
960 citiri
Seful Corpului de Control al premierului: Nu va bazati pe institutiile statului cand va lovi un cutremur mare
Foto: Facebook/Valentin Mircea

Seful Corpului de Control al premierului, Valentin Mircea, a comentat pe Facebook modul in care s-au comportant institutiile statului din punct de vedere al comunicarii in cazul cutremurului de sambata noaptea, afirmand ca nu si-au facut treaba corespunzator, la fel ca si posturile de televiziune, care difuzau reluari.

"Concluzia preliminara: institutiile statului roman au note maxime la simpozioane si umflat muschii, dar nu va bazati pe ele cand va lovi un mare cutremur. Mass-media si mai ales televiziunile sunt odioase: ore intregi nici macar nu au oferit vreo informatie elementara despre cutremur si nu au linistit oamenii", a scris oficialul guvernamental, la scurt timp dupa producerea cutremurului.

Valentin Mircea spune ca televiziunile au continuat apoi cu "bazaconii" in timpul zilei, fara sa ofere informatii relevante despre cutremur. "Televiziunile asa-zise de stiri traiesc din teama si cultiva si propaga teama, exact ca dictaturile de oriunde din lumea asta", continua el, ...citeste mai departe despre "Seful Corpului de Control al premierului: Nu va bazati pe institutiile statului cand va lovi un cutremur mare" pe Ziare.com

#cutremur sef corp control premier, #reactii cutremur , #Stiri Administratie