Seful Comisiei SRI ii raspunde lui Dragnea, care vrea sa stie daca multinationalele s-au implicat in proteste: Sa faca solicitare

Marti, 21 Februarie 2017, ora 16:17
1089 citiri
Seful Comisiei SRI ii raspunde lui Dragnea, care vrea sa stie daca multinationalele s-au implicat in proteste: Sa faca solicitare
Foto: Arhiva Ziare.com

Seful Comisiei de control al SRI din Parlament, Adrian Tutuianu, a declarat, marti, ca oricine vrea sa afle ceva de la acest grup trebuie sa faca o solicitare.

Afirmatia vine dupa ce presedintele Camerei Deputatilor si liderul PSD Liviu Dragnea spunea, duminica seara, ca asteapta de la Tutuianu sa spuna daca multinationalele si-au trimis angajatii la protestele din ultimele saptamani.

Intrebat de jurnalisti daca Dragnea i-a cerut si oficial informatii legate de multinationale, Adrian Tutuianu a precizat ca s-a discutat pe aceasta tema in sedinta Comisiei de acum doua saptamani si ca mai mult nu are ce sa adauge.

"Am spus si in urma cu doua sedinte sa verificam in ce masura au existat probleme legate de securitatea nationala", a aratat Tutuianu.

"Liviu Dragnea a fost la o emisiune, eu imi fac activitatea in comisie dupa normele care reglementeaza activitatea comisiei. Opinia publica va fi informata cu ceea ce poate fi informata si cand vom avea suficiente date", a continuat acesta.

Intrebat inca o data daca Dragnea i-a cerut pana acum astfel de date, Tutuianu a precizat ca "nu trebuie sa-mi spuna nimeni ce am de facut".

"Procedural, daca cineva vrea sa ne ceara (informatii - n.red.) ne adreseaza o solicitare", a adaugat seful Comisiei de control al SRI.

Amintim ca, duminica seara, Liviu Dragnea spunea, la Romania TV, ca vrea sa afle de la Tutuianu daca multinationalele au fost implicate in manifestatii, precizand ca a auzit tot felul de zvonuri potrivit carora marile companii si-ar fi trimis salariatii la protestele fata de Guvernul Grindeanu.

"Am vazut foarte multi oameni suparati, si ma refer la oameni chiar si straini, sigur ca mie personal mi s-a parut destul de ciudat cum un sef de banca cu capital strain protesteaza impotriva Guvernului.

Am auzit tot felul de zvonuri la televiziune cum corporatii multinationale si chiar si nationale au finantat si au stimulat si au indemnat proprii angajati sa iasa la aceste manifestatii", a declarat seful PSD. ...citeste mai departe despre "Seful Comisiei SRI ii raspunde lui Dragnea, care vrea sa stie daca multinationalele s-au implicat in proteste: Sa faca solicitare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Tutuianu raspuns Dragnea, #Tutuianu multinationale proteste, #Dragnea multinationale proteste , #Stiri Administratie