Seful CCR confirma ca a cerut date la Parchet despre cazurile de abuz in serviciu

Joi, 02 Iunie 2016, ora 10:40
1861 citiri
Seful CCR confirma ca a cerut date la Parchet despre cazurile de abuz in serviciu
Foto: captura YouTube/TVR

Curtea Constitutionala a amanat, saptamana trecuta, luarea unei decizii privind abuzul in serviciu in asteptarea unor informatii cu privire la numarul persoanelor implicate si solutiile date in aceste dosare. Informatia a fost confirmata pentru Ziare.com de presedintele CCR, Augustin Zegrean.

Asteptata cu mare interes de opinia publica pentru ca nume mari din politica sau justitie ar putea scapa in cazul in care CCR ar dezincrimina abuzul in serviciu, decizia Curtii a fost amanata, pana pe 15 iunie, iar presa a relatat, fara prea multe detalii, ca judecatorii constitutionali au luat aceasta hotarare pentru a obtine date despre dosarele respective.

Un lucru aparent neobisnuit, pentru ca o lege este sau nu constitutionala in raport cu Constitutia, nu cu ceea ce propun procurorii sau decid instantele.

Din acest motiv, Ziare.com a cerut oficial CCR sa precizeze in primul rand daca, intr-adevar, acesta a fost motivul amanarii, iar in caz afirmativ sa spuna ce s-a solicitat la ...citeste mai departe despre "Seful CCR confirma ca a cerut date la Parchet despre cazurile de abuz in serviciu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Curtea Constitutionala statistici abuz serviciu, #decizie CCR abuz serviciu , #Stiri Administratie