Seful Biroului Drumuri Nationale din Politia Prahova, destituit dupa ce subalternii sai au parcat o autospeciala perpendicular pe sosea

Sambata, 31 Octombrie 2020, ora 18:40
491 citiri
Seful Biroului Drumuri Nationale din Politia Prahova, destituit dupa ce subalternii sai au parcat o autospeciala perpendicular pe sosea
FOTO/News.ro

Conducerea Inspectoratului de Politie Prahova l-a destituit pe Biroului Drumuri Nationale din cadrul Serviciului Rutier dupa ce subalterni au sai care au iesit, sambata cu un radar pe centura de vest a municipiului Ploiesti au pozitionat autospeciala pe care se afla radarul perpendicular pe sosea, blocand o banda a DN 1.

Imaginea cu autospeciala apartinand IPJ Prahova a fost surprinsa de un sofer care a postat-o pe un grup public de Facebook cu mesajul: "Radar centura Brazi".

La cateva ore dupa ce fotografia a fost postata, oficialii IPJ Prahova au anuntat ca agentii de politie care au oprit autospeciala astfel "se aflau intr-o activitate organizata pentru combaterea vitezei neregulamentare, unde actionau cu aparatul radar tip TruCam pe care il utilizau din stationare, din echipajul de politie".

Modul in care au stationat politistii a fost considerat "defectuos" de catre conducerea institutiei, care a procedat la revocari din functie.

"Conducerea IPJ Prahova a dispus incetarea imputernicirii ofiterului aflat la conducerea Biroului Drumuri Nationale din cadrul Serviciului Rutier incepand cu data de 31 octombrie a.c. pentru modul defectuos de actiune al politistilor din subordine, totodata fiind efectuate verificari si fata de cei doi agenti care au actionat in acest mod", a transmis Politia Prahova.

Dupa aparitia imaginilor, echipajul de politie a fost repozitionat. ...citeste mai departe despre "Seful Biroului Drumuri Nationale din Politia Prahova, destituit dupa ce subalternii sai au parcat o autospeciala perpendicular pe sosea" pe Ziare.com

#eveniment, #Prahova, #politie, #politia rutiera, #demitere , #Stiri Administratie