Sefi din Politie si Directia Generala Anticoruptie, saltati de DNA pentru mita si santaj

Luni, 17 August 2015, ora 11:30
1028 citiri
Sefi din Politie si Directia Generala Anticoruptie, saltati de DNA pentru mita si santaj
Foto: Ziare.com

Seful Directiei Generale Anticoruptie (DGA) din Prahova, comisarul-sef Constantin Ispas, si adjunctul sefului Inspectoratului de Politie Judetean din acelasi judet, Adrian Radulescu, au fost adusi la sediul DNA Ploiesti, luni, pentru a fi audiati.

Cei doi sunt suspectati de fapte de coruptie, relateaza surse citate de Mediafax, care arata ca faptele ar fi fost produse in perioada 2010-2015.

Ispas si Radulescu au fost adusi in jurul orei 11:00, cu dube ale MAI si inconjurati de jandarmi.

Comisarul-sef al DGA Prahova le-a declarat jurnalistilor ca se afla in concediu si ca nu stie de ce a fost chemat la audieri. De asemenea, acesta a precizat ca nu a ajutat infractori sa scape de dosarele penale.

B1 TV transmite ca Ispas este suspectat ca, prin favorizarea infractorilor, le-ar fi dat acestora informatii din dosare, ar fi luat mita si ar fi recurs la acte de santaj.

Agerpres anunta ca si un ofiter al BCCO Ploiesti, Emanuel Saghel, a fost dus la audieri la DNA, fiind ridicat ...citeste mai departe despre "Sefi din Politie si Directia Generala Anticoruptie, saltati de DNA pentru mita si santaj" pe Ziare.com

#sef DGA Ploiesti DNA, #sef IPJ Prahova DNA, #sef politie DNA , #Stiri Administratie