Sefa AEP, urmarita penal pentru trafic de influenta si spalare de bani. Spaga de 210.000 de euro UPDATE

Marti, 15 Noiembrie 2016, ora 19:04
835 citiri
Sefa AEP, urmarita penal pentru trafic de influenta si spalare de bani. Spaga de 210.000 de euro UPDATE
Foto: roaep.ro

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente, Ana Maria Patru, anchetata de DNA Ploiesti pentru trafic de influenta si spalare de bani, ar fi primit un apartament si un autoturism de lux pentru a oferi contracte publice unei firme IT de la care au fost cumparate mai multe softuri folosite la desfasurarea alegerilor din ultimii ani, au declarat surse judiciare, pentru News.ro.

Sefa Autoritatii Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Patru, a fost adusa cu mandat, marti dupa-amiaza, la sediul DNA Ploiesti, pentru a fi audiata in dosarul de trafic de influenta si spalare de bani, ea refuzand sa faca declaratii la intrarea la audieri.

UPDATE: Procurorii DNA Ploiesti au dispus urmarirea penala in cazul presedintei Autoritatii Electorale Permanente, Ana Maria Patru, pentru trafic de influenta si spalarea banilor.

Sefa AEP este acuzata ca in 2008 a pretins, in calitate de vicepresedinte AEP, iar in 2009 a si primit de la reprezentantii unei societati comerciale, 210.000 de euro ...citeste mai departe despre "Sefa AEP, urmarita penal pentru trafic de influenta si spalare de bani. Spaga de 210.000 de euro UPDATE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sefa AEP spaga, #Ana Maria Patru mita , #Stiri Administratie