Sedinta de urgenta in Parlament: Udrea, pledoarie in fata deputatilor juristi

Duminica, 08 Februarie 2015, ora 16:46
1253 citiri
Sedinta de urgenta in Parlament: Udrea, pledoarie in fata deputatilor juristi
Foto: Digi 24

Elena Udrea a ajuns duminica dupa-amiaza in Parlament, unde va participa la sedinta juridica la care urmeaza sa se intocmeasca un raport in ceea ce priveste solicitarile DNA care o vizeaza - trei de incuviintare a arestarii preventive si una de incepere a urmarii penale.

Raportul este unul consultativ, o decizie in acest sens urmand a fi luata luni, in plenul Parlamentului.

Inaintea sedintei, deputatul a facut si cateva declaratii. Daca anterior Udrea isi rugase colegii din Parlament sa voteze pentru urmarirea penala si sa ii dea ocazie sa se apare in instanta, fosta sefa a PMP a schimbat tonul.

"Impotriva mea exista un asalt in acest moment. Sunt tinta unor actiuni de denigrare si acelasi timp a unor actiuni care au ca finalitate reducerea mea la tacere", a spus Udrea, pe holurile Parlamentului.

"Nu m-am opus niciodata inceperii urmaririi penale impotriva mea. Nu m-am opus sa fiu cercetata. Nu cred ca Parlamentul trebuie sa fie scut in fata cercetarilor penale. Ceea ce se ...citeste mai departe despre "Sedinta de urgenta in Parlament: Udrea, pledoarie in fata deputatilor juristi" pe Ziare.com

#Udrea DNA comisie juridica, #Udrea dosare Mcirosoft Bute, #aviz arestare Udrea , #Stiri Administratie