Sedinta CSAT: Printre teme, bugetul de stat pentru primul an de razboi

Marti, 25 Noiembrie 2014, ora 12:21
1411 citiri
Sedinta CSAT: Printre teme, bugetul de stat pentru primul an de razboi
Foto: Administratia Prezidentiala (Arhiva)

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) se reuneste marti, incepand cu ora 15:00, pe ordinea de zi figurand subiecte precum criza din Ucraina sau participarea Romaniei la misiunea NATO din Afganistan.

Este ultima sedinta CSAT condusa de presedintele Traian Basescu, care isi incheie cel de-al doilea mandat pe 21 decembrie.

Conform comunicatului remis presei de Administratia Prezidentiala, pe ordinea de zi a sedintei CSAT sunt incluse mai multe tematici, printre care raportul privind masurile adoptate de catre Romania in vederea punerii in aplicare a regimurilor de sanctiuni internationale, orientarile strategice ale Romaniei in planul dezvoltarii infrastructurii energetice, analiza activitatilor de implementare a documentelor internationale pe linia controlului armamentelor precum si participarea Armatei Romaniei la misiunea NATO Resolute Support din Afganistan, in anul 2015.

De asemenea, CSAT va discuta si participarea militarilor roamani la alte misiuni si operatii in ...citeste mai departe despre "Sedinta CSAT: Printre teme, bugetul de stat pentru primul an de razboi" pe Ziare.com

#sedinta CSAT criza Ucraina, #CSAT buget stat razboi, #CSAT Basescu Ponta informatii clasificate , #Stiri Administratie