Primaria Sectorului 1 a lansat aplicatia online pentru inchirierea locurilor de parcare de resedinta

Joi, 10 Decembrie 2020, ora 15:43
772 citiri
Primaria Sectorului 1 a lansat aplicatia online pentru inchirierea locurilor de parcare de resedinta
Masini parcate FOTO Unsplash

Primaria Sectorului 1 anunta ca a lansat o aplicatie online pentru inchirierea locurilor de parcare de resedinta, care se afla inca in teste.

Perioada de testare inceputa joi se va finaliza pe 2 ianuarie 2021, precizeaza autoritatea locala printr-un comunicat, amintind ca a lansat in dezbatere publica digitalizarea sistemului pentru ocuparea unui loc de parcare de catre cetatenii rezidenti ai Sectorului 1.

Cetatenii sunt rugati sa testeze aplicatia online la adresa: https://demo-parcari.adp-sector1.ro si sa isi spuna parerea.

Aplicatia va avea o harta interactiva cu locurile disponibile, in care utilizatorul completeaza adresa de domiciliu, urmand ca imediat sa i se afiseze harta locurilor de parcare din zona sa, cu evidentierea celor disponibile pentru a fi rezervate instant.

Dupa accesarea link-ului: https://demo-parcari.adp-sector1.ro, cetatenii vor avea disponibile trei sectiuni: 'Solicitare loc de parcare persoane fizice', unde vor putea testa fluxul de cerere a unui loc de parcare; 'Dezbatere regulament parcari', unde se va regasi propunerea pentru noul Regulament de organizare si functionare a parcarilor publice de resedinta in legatura cu care sunt rugati sa exprime parerea; 'Sondaj parcari persoane juridice', prin care se urmareste identificarea celor mai bune solutii care sa vina in intampinarea nevoilor specifice persoanelor juridice.

Autoritatea locala isi propune ca, incepand din primul trimestru al anului 2021, aplicatia sa devina un serviciu public activ si transparent.

Primaria Sectorului 2 a publicat lista locurilor libere de parcare. "E un fel de Triunghiul Bermudelor" ...citeste mai departe despre "Primaria Sectorului 1 a lansat aplicatia online pentru inchirierea locurilor de parcare de resedinta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google a anunțat lansarea unei noi aplicații de productivitate. Ce funcții oferă
Google a anunțat lansarea unei noi aplicații de productivitate. Ce funcții oferă
Google a anunțat lansarea unei noi aplicații de productivitate, Google Vids, concepută pentru a optimiza crearea prezentărilor animate în mediul corporate. Aceasta a fost prezentată în...
#parcare, #aplicatie, #sector 1 , #Stiri Administratie