Sechestru pe conturile Lukoil - prejudiciu de peste doua miliarde de euro

Miercuri, 08 Iulie 2015, ora 19:30
1041 citiri
Sechestru pe conturile Lukoil - prejudiciu de peste doua miliarde de euro
Foto: Ziare.com

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti au anuntat miercuri ca au pus sechestru pe conturile companiei Lukoil pana la concurenta sumei de doua miliarde de euro.

Astfel, procurorii au extins cercetarile in dosarul Lukoil fata de alti cinci angajati ai societatii care controleaza rafinaria de la Ploiesti si aduc noi acuzatii suspectilor din acest dosar. Anchetatorii au anuntat ca in dosarul Lukoil sunt cercetate infractiuni de folosire cu rea credinta a creditului societatii si noi fapte de spalare de bani.

Pana in prezent, dosarul Lukoil privea infractiuni de evaziune fiscala si spalare de bani.

Potrivit unui comunicat transmis de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, procurorii au extins cercetarile fata de SC Petrotel Lukoil SA Ploiesti si directorul acesteia, Bogdanov Andrey Iurevici, si sub aspectul infractiunii de folosire cu rea credinta a creditului societatii si o noua fapta de spalare de bani care ar fi dus la decapitalizarea societatii, ...citeste mai departe despre "Sechestru pe conturile Lukoil - prejudiciu de peste doua miliarde de euro" pe Ziare.com

#Lukoil sechestru conturi, #Lukoil prejudiciu sechestru , #Stiri Administratie