Sechestru pe 16 milioane de dolari in urma perchezitiilor la firme de videochat

Miercuri, 18 Martie 2015, ora 12:30
1183 citiri
Sechestru pe 16 milioane de dolari in urma perchezitiilor la firme de videochat
Foto: creativegurus.org

Politia Romana a instituit sechestru asigurator asupra a peste 16.000.000 de dolari si au ridicat 200.000 de euro in urma perchezitiilor efectuate marti la persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani, in domeniul prestarii de servicii de tip "videochat".

"La data de 17 martie, Politia Romana a efectuat 93 de perchezitii domiciliare, in municipiul Bucuresti si in judetele Buzau, Bacau, Sibiu, Timis si Ilfov, pentru destructurarea a patru grupari infractionale specializate in evaziune fiscala si spalare de bani, in legatura cu activitati de tip 'videochat'", informeaza un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).

In urma perchezitiilor, politistii au ridicat bani, lei si valuta, echivalentul a aproximativ 200.000 de euro, 120 de unitati de calcul, 32 de medii de stocare si 131 de carduri bancare.

De asemenea, a fost instituit sechestru asigurator pe banii aflati in conturile bancare ale persoanelor banuite, in valoare de peste ...citeste mai departe despre "Sechestru pe 16 milioane de dolari in urma perchezitiilor la firme de videochat" pe Ziare.com

#sechestru perchezitii firme Videochat , #Stiri Administratie