Sebastian Ghita: Microsoft ne-a vandut o hartie pe 400 de milioane de euro. A vrut si Oracle sa ne fure

Vineri, 27 Februarie 2015, ora 10:05
1486 citiri
Sebastian Ghita: Microsoft ne-a vandut o hartie pe 400 de milioane de euro. A vrut si Oracle sa ne fure
Foto: Arhiva (Q Magazine)

Deputatul Sebastian Ghita a vorbit intr-un amplu interviu despre dosarele in care este implicat, precum si despre alte cauze penale aflate pe rolul DNA.

Sebastian Ghita, care face parte din Comisia parlamentara pentru controlui SRI, le-a transmis un mesaj celor care au sustinut ca are protectie din partea Serviciului in fata anchetelor penale, intr-un interviu acordat jurnalistului Catalin Tolontan de la Gazeta Sporturilor.

"Vreau sa spun doar atat: cei care spuneau ca am protectie de la SRI isi doresc acum protectia de care se vede ca ma bucur eu?!", a precizat el, referindu-se la dosarul cumnatului premierului Victor Ponta, in care este urmarit penal.

Sebastian Ghita, urmarit penal. Cumnatul lui Ponta, audiat toata ziua la DNA

Omul de afaceri a dezvaluit ca a renuntat sa mai finanteze echipa de baschet Asesoft Ploiesti, pentru ca nu vrea sa aiba probleme cu DNA si din aceasta cauza. Ghita a precizat ca el incearca sa convinga diverse companii sa sponsorizeze echipa de... citeste mai departe despre "Sebastian Ghita: Microsoft ne-a vandut o hartie pe 400 de milioane de euro. A vrut si Oracle sa ne fure" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Sebastian Ghita DNA, #Sebastian Ghita Udrea, #Sebastian Ghita Kovesi, #Sebastian Ghita Asesoft , #Stiri Administratie