Cum se repara Cazinoul din Constanta: Organizatorii Neversea au strans donatii pentru materiale, iar firma lucreaza gratuit

Marti, 23 Octombrie 2018, ora 12:26
1070 citiri
Cum se repara Cazinoul din Constanta: Organizatorii Neversea au strans donatii pentru materiale, iar firma lucreaza gratuit
Foto: Arhiva Ziare.com

Dupa zeci de ani in care a fost ignorat si lasat sa se degradeze, Cazinoul din Constanta a ajuns acum sa aiba doar geamuri sparte, acoperisul plin de gauri si incaperi pline de porumbei. Insa usor, usor lucrurile incep sa se schimbe, pentru ca bijuteria de la malul marii incepe sa fie reparata.

Acest lucru se intampla, dar nu datorita autoritatilor, ci prin donatii si cu ajutorul unei firme de constructii care lucreaza gratuit. Astfel, se incearca conservarea a ceea ce se mai poate salva din monument si a pieselor decorative din interior, informeaza TVR.

Organizatorii Festivalului Neversea au strans donatii pentru conservarea cladirii si impreuna cu firma respectiva vor incerca sa ofere o imbunatatire Cazinoului. Reprezentantii festivalului au strans peste 25.000 de euro.

"Lucrarile care incep astazi sunt menite sa il pastreze macar in aceste conditii o perioada de timp", a declarat purtatorul de cuvant al Primariei Constanta.

In ultimii zeci de ani, cladirea a fost mutata de la o institutie la alta, dar nimeni nu s-a ocupat de reparatii. Cazinoul a fost transferat de la autoritatile locale la Ministerul Dezvoltarii, iar apoi la Compania Nationala de Investitii.

Citeste si Operatiunea "Cazinoul Constanta": specialisti straini si romani incearca sa salveze monumentul de la ruina ...citeste mai departe despre "Cum se repara Cazinoul din Constanta: Organizatorii Neversea au strans donatii pentru materiale, iar firma lucreaza gratuit" pe Ziare.com

#reparatie Cazinou Constanta, #reparatii Cazinou Constanta , #Stiri Administratie