Se organizeaza protest pe Insula Belina: Va propunem sa va aduceti unditele, scaunelul si lada de bere

Luni, 02 Octombrie 2017, ora 15:55
1018 citiri
Se organizeaza protest pe Insula Belina: Va propunem sa va aduceti unditele, scaunelul si lada de bere
Foto: Facebook/Vis3z/Mergem LA Belina

O parte dintre protestatarii din Piata Victoriei se mobilizeaza pentru o manifestatie chiar pe Insula Belina care este in centrul dosarului Belina, in care sunt vizati ministrii Sevil Shhaideh si Rovana Plumb.

Evenimentul "Mergem LA Belina" este organizat pe 4 noiembrie.

"Mergem la Belina! Liviu Dragnea sustine ca nu si-a transferat in proprietatea TEL DRUM cu ajutorul ministrilor Sevil Shaiddeh si Rovana Plumb, balta Belina.

Tot in opinia lui Liviu Dragnea, TEL DRUM nu mai exista, asa ca s-au anulat si contractele de inchiriere dintre TEL DRUM si Consiliul Local Teleorman. In concluzie - balta Belina apartine poporului roman", se arata pe pagina de eveniment.

In aceste conditii, organizatorii sustin ca s-au gandit sa ii invite pe cei interesati la "excursie la balta Belina, proprietatea statului".

"Pentru cei pasionati de sport, avem o sugestie: pentru ca nu este perioada de prohibitie pentru pescuitul la stiuca, va propunem sa va aduceti unditele, scaunelul si lada de bere.

Daca Dragnea si Grindeanu pot, noi de ce n-am putea? Nu suntem parte din popor?

Mergem la Belina, logistica o stabilim impreuna!", se mai arata pe pagina evenimentului.

Dragnea se teme ca DNA ii va lasa guvernul fara ministri si reactioneaza furibund in cazul Belina: Sa tipe toti! Si ambasadele sa tipePMP: Serban Nicolae a depus un proiect legislativ care permite crearea unui paradis fiscal pe Insula BelinaIohannis: Shhaideh si Plumb trebuiau sa demisioneze sau sa fie retrase. PSD face scut Shhaideh si Plumb nu-si dau demisiile si considera ca nu au facut ceva ilegalDragnea: Colegii le-au cerut lui Shhaideh si Plumb sa nu demisioneze. Toader trebuie sa aiba o pozitie ...citeste mai departe despre "Se organizeaza protest pe Insula Belina: Va propunem sa va aduceti unditele, scaunelul si lada de bere" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#protest Mergem LA Belina, #Mergem LA Belina , #Stiri Administratie