Scrisoare deschisa si petitie online pentru Cazinoul din Constanta: Ce i se cere lui Ciolos (Video)

Miercuri, 13 Aprilie 2016, ora 17:18
1483 citiri
Scrisoare deschisa si petitie online pentru Cazinoul din Constanta: Ce i se cere lui Ciolos (Video)
Foto: captura Video/ Facebook/Cazino Constanta

Arhitectul constantean Radu Cornescu ii adreseaza o scrisoare deschisa premierului Dacian Ciolos in care ii cere acestuia sa faca tot posibilul pentru ca lucrarile la Cazinoul din Constanta, lasat in paragina de ani buni, sa inceapa si sa se finalizeze cat mai curand.

"Nu mai suport sa vad Cazinoul in ruina. A fost Mazare care s-a ocupat mai mult de Mamaia decat de identitatea Constantei - deh, un biet orasel care exista de 2.500 de ani, probabil cel mai vechi de pe teritoriul Romaniei care mai functioneaza (desi functioneaza e cam mult spus). Cladirea emblema a orasului a fost concesionata unei firme care n-a facut nimic cativa ani, pana a dat faliment. Apoi a fost predata d-nei Udrea care a incercat sa o urneasca, dar PDL-ul a cazut, Traiasca PSD-ul!...si Cazinoul s-a intors la Primaria din Constanta.

Din nou nu s-a facut nimic, doar au trecut vreo doua-trei ierni care l-au distrus pe dinafara, dar si pe dinauntru - caci nu mai avea geamuri! Si a ramas fara geamuri, asa ca ...citeste mai departe despre "Scrisoare deschisa si petitie online pentru Cazinoul din Constanta: Ce i se cere lui Ciolos (Video)" pe Ziare.com

#scrisoare deschisa Ciolos Cazinou Constanta , #Stiri Administratie