CFR Calatori anunta modernizari masive in 2021, cu investitii de milioane de euro. Ce schimbari vom vedea

Joi, 07 Ianuarie 2021, ora 09:34
986 citiri
CFR Calatori anunta modernizari masive in 2021, cu investitii de milioane de euro. Ce schimbari vom vedea
CFR Calatori/FB

CFR Calatori intentioneaza sa modernizeze 40 de vagoane si sa repare alte 400 de vagoane in acest an, dar si sa inceapa sa utilizeze, in trenuri, terminalele mobile de taxare. Anuntul a fost facut de seful CFR Calatori, Dan Costescu.

Acesta a mai anuntat, pe langa faptul ca personalul CFR Calatori va beneficia de uniforme noi, si ca incepand cu 12 ianuarie vor circula trenurile pe cei 19 kilometri dintre Gara de Nord si Aeroport, transmite hotnews.ro.

Concret, in contextul modernizarii vagoanelor, CFR Calatori va avea un parc de 1000 de vagoane folosite.

Referitor la procesul de verificare, validare si emitere a biletelor in tren, Costescu a punctat ca a fost demarat proiectul prin care se vor investi 13 milioane de lei pentru achizitia a 2.300 de terminale mobile de taxare, dotate cu imprimante, cu ajutorul carora vor fi printate biletele in tren, astfel renuntandu-se la chitantier si pix.

Noul look al "nasilor" de tren: "Am avut in vedere ca uniformele sa asigure o imagine placuta" ...citeste mai departe despre "CFR Calatori anunta modernizari masive in 2021, cu investitii de milioane de euro. Ce schimbari vom vedea" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#CFR Calatori, #vagoane, #Dan Costescu CNADNR , #Stiri Administratie