Schimbari la varful SRI: Cine sunt noii adjuncti ai lui Hellvig

Vineri, 22 Iulie 2016, ora 12:58
809 citiri
Schimbari la varful SRI: Cine sunt noii adjuncti ai lui Hellvig
Foto: Facebook/SRI

Schimbari la varful SRI: presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri mai multe decrete prin care directorul adjunct al SRI Ion Grosu a fost eliberat din functie si trecut in rezerva si, in paralel, au fost numiti alti doi adjuncti, Cristian Romeo Bizadea si Adrian Ciocirlan.

Cei doi adjuncti ai directorului SRI, Eduard Hellvig, isi vor prelua atributiile incepand cu data de 1 august 2016. De asemenea, au fost trecuti in rezerva alti patru generali din SRI, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Generalul de brigada Adrian Ciocirlan a ocupat diverse functii de conducere in cadrul Directiei Generale Contraspionaj, pana in anul 2010, precizeaza SRI intr-un comunicat de presa.

In perioada 2010-2013, a fost seful Directiei de Informatii a Municipiului Bucuresti, iar intre 2013-2016 a condus Directia Generala Apararea Constitutiei. In anul 2015 i-a fost acordat gradul de general de brigada.

Foto: SRI

Adrian Ciocirlan "a participat la misiuni, actiuni si ...citeste mai departe despre "Schimbari la varful SRI: Cine sunt noii adjuncti ai lui Hellvig" pe Ziare.com

#directori adjuncti SRI, #schimbari SRI , #Stiri Administratie