Scapam de cozile uriase din Pipera: De luni se va lucra de la 7:00 la 21:00, cu 60 de oameni detasati de la MAI

Vineri, 25 Noiembrie 2016, ora 12:45
783 citiri
Scapam de cozile uriase din Pipera: De luni se va lucra de la 7:00 la 21:00, cu 60 de oameni detasati de la MAI
Foto: Arhiva Ziare.com

Cozile uriase de la Directia de Permise si Inmatriculari din Pipera ar putea disparea de luni. Ministrul de Interne, Dragos Tudorache, a anuntat ca in urmatoarele zile va lua niste masuri care ar trebui sa reduca drastic aglomeratia.

Dragos Tudorache a declarat, vineri, ca la centrul din Pipera exista niste probleme reale si obiective, dar ca le va rezolva cu masuri pe termen scurt, care ar trebui sa isi faca efectul inca de luni, precum si cu masuri pe termen lung si mediu.

"Toate cauzele sunt irelevante pentru cetateni, pentru cei care asteapa in frig ore intregi, pierd zile de lucru pentru a incheia un act administrativ pe care statul il datoreaza in conditii normale", a spus Tudorache intr-o conferinta de presa.

Asadar, de luni, 28 noiembrie, "centrul din Pipera va lucra in doua schimburi, de la 7:00 la 21:00, in fiecare zi lucratoare", a anuntat ministrul de Interne.

Pentru a putea acoperi acest program, vor exista 60 de posturi suplimentare din rezerva Ministerului de ...citeste mai departe despre "Scapam de cozile uriase din Pipera: De luni se va lucra de la 7:00 la 21:00, cu 60 de oameni detasati de la MAI" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#centru permise cozi, #centru permise masuri aglomeratie , #Stiri Administratie