Scandal in CNA din cauza inregistrarilor cu Ghita: "Sunt pe urmele lui!" vs. "Cristi Sima va spune ceva?"

Marti, 10 Ianuarie 2017, ora 18:38
1018 citiri
Scandal in CNA din cauza inregistrarilor cu Ghita: "Sunt pe urmele lui!" vs. "Cristi Sima va spune ceva?"
Foto: Arhiva site CNA

Dorina Rusu, membru al Consiliului National al Audiovizualului (CNA), a anuntat, la sedinta de marti a institutiei, ca a facut autosesizari privind inregistrarile difuzate de Romania TV in care apare fostul deputat Sebastian Ghita.

"Va anunt ca sunt pe urmele lui Sebastian Ghita, adica il urmaresc de fiecare data cand apare si am facut autosesizari pentru fiecare dintre inregistrarile care au fost difuzate la Romania TV si sigur ca o sa fac daca sunt si pe alte posturi. Eu cred ca, in momentul acesta, dezinformarea si manipularea au ajuns la niste dimensiuni foarte grave", a declarat Rusu.

Citeste si Avocatul lui Ghita: Familia nu stie unde se afla, insa nu l-a dat disparut

Ea a spus ca nu stie daca afirmatiile lui Ghita au sau nu continut real, lucru ce nu tine de competenta ei, insa, in opinia sa, felul in care se dezbat acestea nu are legatura cu regulile jurnalismului si legislatia audiovizuala.

"Am facut autosesizari si o sa le dezbatem. Mi se pare normal sa facem asta ...citeste mai departe despre "Scandal in CNA din cauza inregistrarilor cu Ghita: "Sunt pe urmele lui!" vs. "Cristi Sima va spune ceva?"" pe Ziare.com

#membru CNA inregistrari Ghita, #CNA inregistrari Ghita , #Stiri Administratie