Satu Mare: Un tanar de 21 de ani, mitraliat cu cinci gloante in plina strada

Sambata, 03 Mai 2014, ora 09:38
1255 citiri
Satu Mare: Un tanar de 21 de ani, mitraliat cu cinci gloante in plina strada

Un tanar de 21 de ani din Satul Mare a fost impuscat, sambata dimineata, in plina strada. Medicii sositi la fata locului au identificat nu mai putin de cinci plagi provocate de gloante.

Din primele informatii, este vorba despre trei barbati care au furat un taxi, transmite Digi 24. Ei l-au amenintat pe sofer cu aceeasi arma cu care a fost impuscat ulterior tanarul.

In timp ce se aflau in autoturism, intre cei trei ar fi pornit o cearta, iar unul dintre ei a fost impuscat si aruncat din taxi.

Barbatul a fost observat de niste trecatori, care au apelat numarul de urgenta. Ambulanta Satu Mare a primit un apel sambata dimineata, in jurul orei 5.40, prin care era semnalat cazul unui tanar impuscat intr-o zona periferica a orasului.

Echipajul medical ajuns la fata locului a gasit un tanar impuscat cu un pistol cu gloante, care prezenta nu mai putin de cinci plagi in zona toracelui, a fetei si a umarului.

Tanarul era constient si a fost transportat ...citeste mai departe despre "Satu Mare: Un tanar de 21 de ani, mitraliat cu cinci gloante in plina strada" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tanar impuscat Satu Mare, #tanar cinci gloante Satu Mare , #Stiri Administratie