Sanitas: Am negociat cu Guvernul doar cresteri salariale, nu legalizarea platilor de la pacienti

Luni, 24 August 2015, ora 23:13
1057 citiri
Sanitas: Am negociat cu Guvernul doar cresteri salariale, nu legalizarea platilor de la pacienti
Foto: Arhiva Ziare.com

Federatia Sanitas sustine ca a negociat cu Guvernul doar cresteri salariale si facilitati pentru personalul din sistemul de sanatate, in timp ce demersul Guvernului de a legaliza platile de la pacienti ca urmare a deciziei ICCJ a venit in urma presiunii medicilor.

Federatia Sanitas precizeaza intr-un comunicat ca negociaza cu Ministerul Sanatatii majorari salariale pentru intreg personalul din sistemul sanitar inca din toamna anului trecut, iar in prezent a fost agreat pentru aceste majorari termenul de 1 octombrie.

Cresterea salariilor va fi facuta din banii economisiti in sistem, prin introducerea cardului de sanatate si reducerea pretului la medicamente, precizeaza Sanitas.

Medic in Romania: Castigul intr-o zi de garda, ca al unui zidar Interviu

"Sanitas a negociat doar cresteri salariale si facilitati pentru personalul din sistemul de sanatate, asistenta sociala si medico-sociala. Nimic mai mult. Masurile intreprinse de Guvern pentru protejarea medicilor (ca urmare a ...citeste mai departe despre "Sanitas: Am negociat cu Guvernul doar cresteri salariale, nu legalizarea platilor de la pacienti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Sanitas negocieri salariale Guvern, #Sanitas negocieri salariale medici, #Sanitas plati pacienti , #Stiri Administratie