Salariile personalului nedidactic din scoli si universitati, majorate

Miercuri, 20 Mai 2015, ora 22:05
1056 citiri
Salariile personalului nedidactic din scoli si universitati, majorate

Salariile personalului nedidactic din invatamantul preuniversitar si universitar ar urma sa fie majorate cu 12 la suta, din 1 august, potrivit unui proiect pus in dezbatere de Ministerul Educatiei.

"Incepand cu data de 1 august 2015, cuantumul brut al salariilor de baza de care beneficiaza personalul nedidactic din unitatile de invatamant preuniversitar de stat, inspectoratele scolare si unitatile conexe, institutiile de invatamant superior de stat si din bibliotecile centrale universitare se majoreaza cu 12% fata de nivelul acordat pentru luna iulie 2015.

Cuantumul sporurilor, indemnizatiilor si a celorlalte elemente ale sistemului de salarizare care nu fac parte, potrivit legii, din salariul de baza de care beneficiaza personalul nedidactic de la alin. (1) se majoreaza cu acelasi procent de 12%, in masura in care personalul isi desfasoara activitatea in aceleasi conditii", se arata in proiectul de ordonanta de urgenta.

De drepturile salariale majorate, in urma aplicarii ...citeste mai departe despre "Salariile personalului nedidactic din scoli si universitati, majorate" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#salariu personal nedidactic, #salarii personal nedidactic majorat, #crestere salarii personal nedidactic , #Stiri Administratie