Ce salarii oferă McDonald's România la angajare. Se caută peste 1.000 de tineri pentru toate funcţiile

Joi, 23 Iunie 2022, ora 16:37
772 citiri
Ce salarii oferă McDonald's România la angajare. Se caută peste 1.000 de tineri pentru toate funcţiile
Angajați la Mc Donald\'s FOTO Facebook/ McDonald\'s Romania

Operatorul restaurantelor McDonald's pe plan local, Premier Restaurants Romania, a demarat o campanie de recrutare la nivel national pentru peste 1.000 de tineri.

Cele 1.000 de locuri de munca se adreseaza celor cu varsta de peste 16 ani si pot fi accesate si de candidati fara experienta, cu studii medii sau care sunt in curs de finalizare a studiilor superioare.

Locurile de munca vizeaza toate functiile disponibile in restaurantele McDonald's si includ pozitiile de Crew member - lucrator comercial, Barista, Manager Trainee sau Guest Experience Leader - responsabil ospitalitate, arata datele furnizate de oficialii companiei, scrie zf.ro.

"Peste 44% dintre membrii echipei McDonald's au varsta sub 25 de ani, iar peste 30% dintre colegii nostri se afla la primul lor job", spune Monica Zdrancota, director Resurse Umane in cadrul Premier Restaurants, operatorul McDonald's in Romania.

Ce salarii se ofera

Salariul variaza pentru un angajat nou, in functie de pozitia ocupata si numarul de ore lucrate, la care se adauga tichetele de masa, diverse sporuri pentru ture de noapte sau de weekend si bonusuri in functie de rezultatele restaurantului.

Pentru o norma de opt ore, un lucrator comercial poate primi un pachet salarial de pana la 2.800 de lei net, iar un Manager Trainee poate avea un venit de 3.700 de lei net.

"Angajatii beneficiaza de sesiuni de training gratuit pentru dezvoltarea abilitatilor de lucru cu clientii sau pentru a deprinde abilitati de management, cursuri de igiena si ospitalitate, programe de sprijin in educatie, ajutoare sociale, zile libere pentru evenimente speciale, campanii cu premii, bonusuri de recomandare sau pentru rasplatirea performantelor", spun reprezentantii companiei. ...citeste mai departe despre "Ce salarii ofera McDonald's Romania la angajare. Se cauta peste 1.000 de tineri pentru toate functiile" pe Ziare.com

#angajari Romania, #mc donalds, #salarii, #tineri , #Stiri Administratie