S-a sfarsit cosmarul cu taxiurile de pe aeroportul Henri Coanda? Anuntul ministrului Transporturilor

Miercuri, 20 Aprilie 2016, ora 17:22
1379 citiri
S-a sfarsit cosmarul cu taxiurile de pe aeroportul Henri Coanda? Anuntul ministrului Transporturilor
Foto: Arhiva Ziare.com

Cosmarul oamenilor care nu reuseau sa gaseasca un taxi pe Aeroportul International "Henri Coanda" dupa ce a fost interzis accesul acelora care nu aveau un portbagaj cu o capacitate mai mare de 500 de litri a luat sfarsit. Cel putin pana la toamna.

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a anuntat, ca vor avea voie sa intre in aeroport toate taxiurile care au avut acces pana la 1 aprilie. Totusi, decizia nu este definitiva, ci va fi valabila doar pana in toamna, astfel incat sa nu fie afectata perioada de vara, cand aeroporturile sunt foarte aglomerate, informeaza News.ro.

"Vazand aceasta criza de masini care vin la aeroport, dupa o intalnire a grupului care decide pe acest subiect s-a hotarat sa mai lasam timp pentru a respecta aceste reguli. (...) Urmeaza ca dansii sa decida si sa-si trimita practic conducatorii auto catre cei care elibereaza avizele", a spus ministrul.

Intrebat pana cand va fi in vigoare aceasta derogare, Dan Costescu a precizat ca inca se poarta discutii, ...citeste mai departe despre "S-a sfarsit cosmarul cu taxiurile de pe aeroportul Henri Coanda? Anuntul ministrului Transporturilor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#conditii taxi Henri Coanda amanare , #Stiri Administratie