Rus: Caut cu disperare oameni capabili pentru Tarom. Pana acum, toti m-au refuzat

Marti, 10 Martie 2015, ora 17:24
1049 citiri
Rus: Caut cu disperare oameni capabili pentru Tarom. Pana acum, toti m-au refuzat
Foto: Facebook/Tarom

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, spune ca Tarom este singura companie cu probleme mari din subordinea institutiei pe care o conduce si ca este pregatit sa caute "cu disperare" oameni capabili sa puna in practica un program de restructurare a operatorului aerian.

"Din cele 50 de companii in subordinea Ministerului Transporturilor, avem o singura companie cu probleme mari si ea se numeste Tarom. CFR-urile au trecut pe plus, toate incet-incet au inceput sa arate tot mai bine. La Tarom avem o problema. Nu va ascund, pentru ca pana la urma nu are sens de ascuns nimic, saptamana aceasta ar trebui sa facem AGA si CA.

Am discutat pana acum cu cei propusi pe 109 (OUG 109/ 2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice - n.red.) pentru membri ai Consiliului de Administratie si cei care ar putea fi potentiali presedinti ai Consiliilor de Administratie. Primii trei propusi, toti m-au refuzat. Azi am avut discutii cu ultimul", a afirmat Rus.

Administratorii Tarom, ...citeste mai departe despre "Rus: Caut cu disperare oameni capabili pentru Tarom. Pana acum, toti m-au refuzat" pe Ziare.com

#CA Tarom, #Rus Tarom, #Rus oameni capabil Tarom, #restructurare Tarom , #Stiri Administratie