Romanii sunt solidari cu protestatarii rusi: Se anunta manifestatie la ambasada Rusiei din Bucuresti

Marti, 28 Martie 2017, ora 15:15
905 citiri
Romanii sunt solidari cu protestatarii rusi: Se anunta manifestatie la ambasada Rusiei din Bucuresti
Foto: Arhiva Ziare.com

O actiune de sustinere a protestatarilor rusi va avea loc vineri la Ambasada Rusiei de la Bucuresti.

"Va invitam vineri, intre orele 18:00 si 20:00, in fata Ambasadei Rusiei la Bucuresti, sa ne exprimam sprijinul si solidaritatea cu acesti oameni care, ca si noi, doresc sa traiasca liber intr-o societate prospera si democratica", se arata pe pagina evenimentului "Solidaritate cu protestatarii anti-coruptie din Rusia", organizat de Initiativa Romania.

Organizatorii sustin ca protestele din Romania au fost admirate in toata lumea si ca este momentul ca romanii sa isi arate solidaritarea cu rusii care protesteaza.

"Protestele anticoruptie din februarie din Romania au fost privite cu admiratie in intreaga lume si am simtit sprijinul intregii lumi. Nu am fost singuri. Trebuie sa le aratam si rusilor ca nu sunt singuri in fata tiraniei si criminalitatii la nivel statal. Va asteptam", se mai anunta pe pagina evenimentului.

Organizatorii au precizat ca au depus cerere la primarie pentru autorizatie de protest.

Proteste masive in Rusia, in 99 de orase, in care s-a cerut demisia lui Putin. SUA condamna arestarea a sute de manifestanti (Video)Ce se intampla cu adversarii lui Putin: Cel mai important oponent a fost arestat, 8 morti suspecte in ultimele 5 luni

A.G. ...citeste mai departe despre "Romanii sunt solidari cu protestatarii rusi: Se anunta manifestatie la ambasada Rusiei din Bucuresti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#protest ambasada Rusia, #actiune solidaritate proteste Rusia, #proteste Rusia , #Stiri Administratie