Romanii sunt chemati, duminica, din nou in strada: Ne-am saturat de cat ne-ati furat! Ne vrem viata inapoi!

Duminica, 01 Octombrie 2017, ora 07:50
1055 citiri
Romanii sunt chemati, duminica, din nou in strada: Ne-am saturat de cat ne-ati furat! Ne vrem viata inapoi!
Foto: Arhiva Ziare.com

Noi proteste sunt anuntate pentru duminica, 1 octombrie, in tara, dar si peste hotare.

"Ne-am saturat de cat ne-ati furat!" este sloganul sub care toti cei nemultumiti de guvernarea PSD-ALDE sunt invitati sa se manifeste public, venind in Piata Victoriei din Capitala.

Mobilizarea s-a facut pentru ora 19:00, pe pagina special dedicata evenimentului. Organizatorii manifestarii sunt membrii grupului "Rezistentii din Piata Victoriei".

"Ne fura la benzina, la TVA, ne fura educatia copiilor, ne fura sanatatea, pensiile, ne fura asfaltul si soselele, ne fura padurile, ne fura muntii si minele, ne fura apele, ne fura Dunarea cu insule cu tot, ne fura VIATA, ne fura TOT!

Vor sa ne fure si dreptul la o justitie libera si independenta!

Romani, ne-am saturat! Ne vrem viata inapoi! Vrem oameni competenti la conducerea tarii. Fara penali in politica! Vrem justitie libera si independenta, nu coruptie.

Haideti sa ne aparam drepturile! Cu cat suntem mai multi, cu atat suntem mai puternici!", este mesajul postat de organizatori pe pagina evenimentului.

Aproape 5.000 de internauti s-au aratat interesati de acest nou protest antiguvernamental.

De asemenea, au fost anuntate proteste in mai multe orase din tara si de peste hotare: Timisoara, Oradea, Sibiu, Iasi, Galati, Constanta, Milano sau Zurich.

"In orasele in care nu este creat eveniment, indemnul este ca sa iesim in strada la ora 19:00 la locul de protest unde s-a protestat in luna februarie (Prefectura, Primarie sau Piata centrala) ", se arata pe pagina Rezistam, Insistam, Reusim, unde sunt prezentate mai multe detalii privind locurile de adunare:

Din seara de 31 ianuarie, data la care a fost adoptata controversata ordonanta de urgenta 13, si pana in prezent, in fata sediului Guvernului, din Piata Victoriei, s-a iesit in fiecare seara, in numar mai mic sau mai mare, iar uneori s-a plecat in mars catre Piata Universitatii sau Parlament. Multi romani din Diaspora s-au solidarizat cu cei din tara.

Protest in Piata Victoriei: Tudorel, nu uita!/La Jilava vei pleca! (Video)Protest al romanilor la Paris: Avem intoleranta la hotie. Remediul - sa va stim la puscarie!Mars de protest pe strazile Bucurestiului, duminica, pentru demisia lui Tudose: Gata! Sfidarea e prea mare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca e nevoie de "implicare civica maxima", pentru ca in conducerea statului au ajuns "penali" care ataca Justitia, iar saptamana aceasta cativa reprezentanti ai societatii civile au ...citeste mai departe despre "Romanii sunt chemati, duminica, din nou in strada: Ne-am saturat de cat ne-ati furat! Ne vrem viata inapoi!" pe Ziare.com

#protest Piata Victoriei octombrie , #Stiri Administratie