Romanii angajati la patron lucreaza si peste 50 de ore pe saptamana

Marti, 16 Iunie 2015, ora 20:14
1220 citiri
Romanii angajati la patron lucreaza si peste 50 de ore pe saptamana
Foto: Ziare.com

Aproximativ 15% dintre angajatii romani din sectorul IMM lucreaza 51 de ore pe saptamana sau mai mult, aproape dublu fata de media europeana de 9%, se arata intr-un studiu al Ipsos Mori realizat pentru Microsoft.

"33% dintre respondenti sunt nevoiti sa raspunda la mesajele primite de la clienti in mai putin de o ora, iar 44% dintre ei au acelasi termen pentru a raspunde la mesajele primite de la colegi. La nivel european, termenul folosit de cei mai multi dintre angajati pentru a raspunde la mesajele primite de la clienti este de o zi (38%) ", se arata in studiul remis, marti, Agerpres.

Potrivit acestuia, aproape o treime din firmele mici si mijlocii din Romania nu fac niciun fel de back-up, ceea ce le expune la riscuri evidente.

"E-mail-ul este considerat cel mai bun instrument de comunicare atat de catre angajatii din Romania (63%), cat si la nivelul intregului continent (67%). A doua optiune preferata de catre ...citeste mai departe despre "Romanii angajati la patron lucreaza si peste 50 de ore pe saptamana" pe Ziare.com

#angajati romani lucreaza dublu, #timp lucru romani, #romani lucru medie europeana , #Stiri Administratie