Viscolul se intoarce. Cod portocaliu in Bucuresti si 14 judete

Marti, 28 Ianuarie 2014, ora 11:15
1550 citiri
Viscolul se intoarce. Cod portocaliu in Bucuresti si 14 judete
Foto: Arhiva

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, marti, noi avertizari meteo pentru mai multe judete. Este vorba despre un cod portocaliu si unul galben de viscol si ninsori pentru jumatatea de sud-est a tarii.

Meteorologii au emis cod portocaliu de viscol, valabil miercuri, de la ora 6.00 pana la ora 23.00, pentru Bucuresti si 14 judetele ale tarii, si anume Constanta, Tulcea, Calarasi, Ialomita, Braila, Galati, Vrancea, Buzau, Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Prahova, Dambovita si Arges.

Descarca aplicatia Ziare.com si ai direct pe telefon informatii despre vreme si starea drumurilor, plus toate alertele meteo!

Astfel, viscolul va fi puternic in cea mai mare parte a Munteniei, sudul Moldovei si in Dobrogea, unde ninsorile vor fi abundente si viteza vantului la rafala va depasi, temporar, 60-70 de kilometri pe ora.

In judetele Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi, Vrancea, Galati, Constanta si Tulcea vor fi rafale de peste 70-80 de kilometri pe ...citeste mai departe despre "Romania, sub zapada: Cod portocaliu de viscol in Bucuresti si 14 judete" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cod portocaliu, #cod galben, #cod portocaliu viscol, #cod galben viscol , #Stiri Administratie