Romania sub dictatura unui grup infractional organizat. 10 zile de foc

Miercuri, 01 Februarie 2017, ora 09:22
5620 citiri
Romania sub dictatura unui grup infractional organizat. 10 zile de foc

Romania este condusa de un grup infractional organizat (GIO). Si nu e o metafora.

Dovada ca exact asa stam este chiar ordonanta de modificare a Codurilor Penal si de Procedura Penala, adoptata hoteste, la ceas de seara, fara sa fi fost trecuta pe ordinea de zi, fara a avea avizul CSM si continand chiar exonerarea de vina a faptuitorului. Adoptarea modificarii legii penale fara respectarea unei minime proceduri este un gest clar de dictatura.

Scopul acestei adevarate lovituri mafiote nu este doar scaparea hotilor deja prinsi, ci si securizarea hotiilor viitoare, fie ca sunt comise cu contractul sau cu actul normativ.

Acest act normativ ticalos este cu mult mai grav decat o amnistie. Amnistia ar fi operat numai pentru fapte deja comise. Si, desigur, acesta este primul teribil efect al ordonantei: mii de dosare de abuz in serviciu si conflict de interese vor fi anulate, si este chiar foarte posibil ca in virtutea art. 4 din Codul Penal sa ajungem la desfiintarea unor hotarari judecatoresti deja pronuntate.

Sigur ca principalul beneficiar este insusi dl Dragnea, care marti iesea negru de la primul termen al procesului sau la Inalta Curte, pentru un abuz in serviciu cu prejudiciu de 109 mii lei.

La fel de grav este ca si pentru viitor se da liber la furat. Exact asta inseamna faptul ca abuzul in serviciu, chiar asa chinuit cum a ajuns el, nu se aplica in cazul emiterii, aprobarii sau adoptarii de acte normative.

Indiferent de prejudiciu, indiferent de vatamarea drepturilor, pentru orice act normativ in sens larg, deci si HG, ordine de ministru, hotarari de primar sau CJ, emitentii vor scapa oricarei raspunderi penale.

Si ce dovada mai clara ca acest grup infractional organizat stia ce face decat prevederea potrivit careia favorizarea infractorului nu mai este aplicabila in cazul emiterii, aprobarii sau adoptarii de acte normative?

S-au dezincriminat si pentru dezincriminarea decisa. Aceasta este mentalitate de grup infractional organizat in toata regula.

L-ati vazut pe ministrul Justitiei, pana acum mai umil, cum s-a transformat intr-un satrap arogant care anunta satisfacut intrarea Romaniei in bezna, mintind cu nerusinare despre decizii ale CCR inexistente si despre urgente inventate.

"Alta intrebare?", "Alta intrebare?", sfida ministrul jurnalistii in fata lui, cum a sfidat CSM si Consiliul Legislativ ale caror avize le-a ignorat, cum a sfidat protestele zecilor de mii de oameni iesiti in strada duminica seara.

Nu mai sunt int ...citeste mai departe despre "Romania sub dictatura unui grup infractional organizat. 10 zile de foc" pe Ziare.com

#ordnanta modificare cod penal , #Stiri Administratie