Romania, sub ape: Zeci de localitati afectate, scoli si drumuri inchise, oameni evacuati

Miercuri, 27 Mai 2015, ora 09:31
1047 citiri
Romania, sub ape: Zeci de localitati afectate, scoli si drumuri inchise, oameni evacuati
Foto: Captura Youtube/Ukrainianrazvan/Arhiva 2009

Sase localitati din Maramures sunt afectate de inundatii, in urma ploilor abundente inregistrate in noaptea de marti spre miercuri, iar prefectul judetului, Anton Rohian, a spus ca familiile ale caror case au fost inundate sunt evacuate.

Totodata, 31 de localitati din judetul Salaj sunt afectate de inundatii, in urma ploilor cazute in noaptea de marti spre miercuri, mai multe persoane fiind evacuate din locuinte de echipele de interventie ale ISU, iar doua scoli fiind inchise.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Maramures transmis miercuri, pompierii militari intervin in teren pentru a-i ajuta pe localnicii ale caror case sau gospodarii au fost afectate de inundatii.

Cod rosu si portocaliu de inundatii: Vezi care sunt zonele in pericol

"In urma ploilor abundente mai multe localitati din judetul Maramures au fost afectate de scurgerile de pe versanti. Incepand cu ora 02:00, miercuri dimineata, dispeceratul ISU Maramures a fost anuntat ...citeste mai departe despre "Romania, sub ape: Zeci de localitati afectate, scoli si drumuri inchise, oameni evacuati" pe Ziare.com

#inundatii Maramures Salaj, #cod rosu inundatii , #Stiri Administratie