Romania schimba Europa: Tu ii cunosti pe romanii care ne-au pus pe harta mondiala a inovatiei?

Marti, 15 Noiembrie 2016, ora 23:28
1204 citiri
Romania schimba Europa: Tu ii cunosti pe romanii care ne-au pus pe harta mondiala a inovatiei?
Foto: Arhiva Ziare.com

Google a publicat lista celor mai inovatori 100 de oameni din Europa Centrala si de Est in anul 2016. Printre liderii care si-au castigat un loc pe lista inovatiei, numita New Europe 100, se afla si mai multi romani.

Acestia s-au remarcat in domenii diverse, cum ar fi securitate IT, comunicare digitala sau educatie. Ei se numara printre inovatorii de top din regiune, care au fost atent selectati de Google, Financial Times, Res Republica si Fundatia Internationala Visegrad.

Lista cuprinde persoane si organizatii care vin cu ceva nou si fac schimbari in societatea, politica si mediul de afaceri din Europa Centrala si de Est, prin ideilor si abordarile lor inedite, scrie Financial Times.

Iata care sunt reprezentantii Romaniei pe lista New Europe 100:

Andrei Dunca, cofondator LiveRail, o platforma de monetizare a reclamelor video online, care s-a bucurat de un asemenea succes incat a fost cumparata de Facebook in 2014.

Dumitru Popescu, CEO al ARCA Space Corporation, care a ...citeste mai departe despre "Romania schimba Europa: Tu ii cunosti pe romanii care ne-au pus pe harta mondiala a inovatiei?" pe Ziare.com

#inovatori Romania lista Google, #romani lista inovatiei , #Stiri Administratie