Romania in zapada: Unde se circula greu, ce drumuri si porturi mai sunt blocate

Sambata, 14 Ianuarie 2017, ora 14:57
880 citiri
Romania in zapada: Unde se circula greu, ce drumuri si porturi mai sunt blocate
Foto: Arhiva Ziare.com

Vremea rea continua sa produca efecte, iar in zilele urmatoare valul de ninsori si ger va reveni, asa ca problemele se vor inmulti.

Sambata, circulatia rutiera si pe calea ferata era ingreunata, mai multe porturi fusesera inchise, iar pe Dunare se inregistrau blocaje.

Astfel, conform unui comunicat remis presei de Ministerul de Interne, traficul rutier pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta se desfasoara sambata ingreunat intre kilometrii 15 si 45, din cauza cetii, vizibilitatea fiind redusa pe alocuri sub 100 de metri.

De asemenea, pe drumurile din Arad, circulatia rutiera se desfasoara cu greutate din cauza caderilor abundente de zapada, iar autoritatile au anuntat rezilierea contractului cu firma de deszapezire.

Conform MAI, circulatia feroviara se desfasoara in conditii de iarna, 9 trenuri inregistrand intarzieri de peste 60 minute in ultimele 24 de ore.

Toate aeroporturile sunt deschise, la fel si punctele de trecere a frontierei, exceptie facand cele de la Dunare. ...citeste mai departe despre "Romania in zapada: Unde se circula greu, ce drumuri si porturi mai sunt blocate" pe Ziare.com

#circulatie ingreunata zapada, #circulatie Dunare zapada , #Stiri Administratie