Romania in UE: Urmeaza batalii la baioneta! Care sunt riscurile reale pentru romanii din Marea Britanie? Interviu

Miercuri, 14 Septembrie 2016, ora 07:23
1075 citiri
Romania in UE: Urmeaza batalii la baioneta! Care sunt riscurile reale pentru romanii din Marea Britanie? Interviu
Foto: oranoua.ro

Noi, ca stat, nu am prestat suficient in beneficiul cetateanului din afara granitelor.

Daca romanii nu vin catre ambasade, poate e pentru ca nu au incredere, considera ca nu poti sa faci nimic pentru ei sau ca nu te intereseaza, ca o sa le pui numai piedici, ba o sa-i mai si raportezi in tara la fisc, afirma Oana Popescu, secretar de stat pentru afaceri europene in Ministerul Muncii.

Intr-un interviu pentru Ziare.com, Oana Popescu a aratat ca "avem nevoie sa recuperam urgent dezavantajul pe care il avem, pentru ca nu am fost o prezenta suficient de activa incat sa ne promovam cauzele. (...) Ca sa avem o voce mai puternica trebuie sa iesim din corzi. Nu mai vreau sa aud oficiali ai statului roman care raspund defensiv la intrebari neutre privind romanii din afara granitelor".

Secretarul de stat Oana Popescu a atras atentia ca urmeaza batalii grele post-Brexit pentru apararea libertatilor fundamentele din UE. "Nu beneficiem de un context in care statele mari sa doreasca ...citeste mai departe despre "Romania in UE: Urmeaza batalii la baioneta! Care sunt riscurile reale pentru romanii din Marea Britanie? Interviu " pe Ziare.com

#secretar de stat Oana Popescu, #romani munca strainatate, #Brexit Romania negociere , #Stiri Administratie