Romania, in presa franceza: Puterea nu va putea chema minerii sa reduca manifestantii la tacere

Joi, 05 Noiembrie 2015, ora 08:03
994 citiri
Romania, in presa franceza: Puterea nu va putea chema minerii sa reduca manifestantii la tacere
Foto: Ziare.com

Demisia de miercuri a premierului Victor Ponta, implicit a Guvernului, a intrat in atentia presei straine, care face un rezumat al ultimelor zile.

In timp ce criza imigrantilor in Europa nu s-a terminat, Romania este in mijlocul unor proteste care au dus la caderea Guvernului prin demisia premierului Victor Ponta, noteaza presa franceza. Liberation aminteste ca weekendul trecut a fost unul negru, dupa ce mai mult de 30 de tineri au murit in urma unui incendiu izbucnit in timpul unui concert al trupei Goodbye to Gravity.

The Guardian, despre proteste: Culminarea lunilor de presiuni pentru demisia lui Ponta

Sursa citata mentioneaza ca, dupa tragicul accident, atmosfera din orasul, care in ultimii ani a devenit o destinatie importanta pentru city break-uri, s-a schimbat dramatic, nemaiavand loc nicio petrecere. Oamenii cautau pe listele ranitilor din club numele prietenilor si mergeau sa doneze sange in urma apelurilor de pe retetele de socializare.

Dar, dupa cele trei zile de ...citeste mai departe despre "Romania, in presa franceza: Puterea nu va putea chema minerii sa reduca manifestantii la tacere" pe Ziare.com

#presa franceza proteste Bucuresti, #demisie Guvern presa straina, #incendiu club Colectiv , #Stiri Administratie