Roman condamnat la inchisoare pe viata in Germania, adus la Bucuresti sa-si execute pedeapsa

Vineri, 11 Martie 2016, ora 11:19
1161 citiri
Roman condamnat la inchisoare pe viata in Germania, adus la Bucuresti sa-si execute pedeapsa
Foto: Arhiva Ziare.com

Autoritatile germane l-au extradat in Romania pe Sebastian Dan Geczi Kis, condamnat la inchisoare pe viata pentru ca, in noaptea de 24 spre 25 octombrie 2012, l-a ucis, impreuna cu un alt roman, pe muzicianul german Dieter Kahlen, membru al trupei Do it Again.

Barbatul a fost adus in Bucuresti la primele ore ale zilei de vineri, fiind extradat dupa ce Tribunalul Klave din Germania a dispus ca acesta sa execute pedeapsa in tara de origine, Romania. Sebastian Dan Geczi Kis (26 de ani) a fost gasit vinovat de omor deosebit de grav si talharie, informeaza News.ro.

Tanarul a fost preluat de o echipa a Penitenciarului Rahova, unde va sta in urmatoarele trei saptamani, pana cand se va stabili regimul de detentie si va fi transferat intr-un penitenciar de maxima siguranta, au declarat pentru News.ro surse judiciare.

Crima de care este acuzat Sebastian Dan Geczi Kis si o ruda de-a sa a fost comisa in noaptea de 24 spre 25 octombrie 2012. Cateva zile mai tarziu, mama victimei, in varsta ...citeste mai departe despre "Roman condamnat la inchisoare pe viata in Germania, adus la Bucuresti sa-si execute pedeapsa" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#roman omor Germania inchisoare, #roman adus Bucuresti, #condamnat viata adus Bucuresti , #Stiri Administratie