Ridzi, 5 ani de inchisoare: Ce bunuri ale fostului ministru sunt puse sub sechestru

Luni, 16 Februarie 2015, ora 19:21
1192 citiri
Ridzi, 5 ani de inchisoare: Ce bunuri ale fostului ministru sunt puse sub sechestru

Fostul ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi, condamnata definitiv la cinci ani de inchisoare cu executare, va ramane si fara bunurile imobile detinute conform declaratiei de avere, pe care este impus sechestru de catre DNA.

In sentinta definitiva data luni, s-au mentinut masurile asiguratorii din urma cu peste 4 ani, de pe 14 decembrie 2010, cand DNA a impus sechestru asupra unor bunuri ale fostului ministru.

Printre acestea se numara un apartament din Petrosani, jumatate de casa detinuta in coprorietate in comuna Scarisoara, din judetul Olt, precum si un teren intravilan de peste 3.000 de metri patrati, in aceeasi localitate.

De asemenea, in cazul fostei sale consiliere Ioana Elena Varsta, condamnata la cinci ani de inchisoare cu executare, aceasteia i s-a pus sechestru pe sumele de 776 de lei, peste 2.500 de euro si 293 de dolari, care se aflau in contul sau.

Totodata, prin masurile asiguratorii din 21 iulie 2009, DNA a ...citeste mai departe despre "Ridzi, 5 ani de inchisoare: Ce bunuri ale fostului ministru sunt puse sub sechestru" pe Ziare.com

#sechestru bunuri Ridzi, #Monica Ridzi condamnata, #sechestru avere Ridzi, #Ridzi 5 ani inchisoare , #Stiri Administratie