Revolta spontana la Piata Iancului din Capitala: Unde sa ne parcam masinile?

Sambata, 06 Februarie 2016, ora 11:42
1132 citiri
Revolta spontana la Piata Iancului din Capitala: Unde sa ne parcam masinile?
Foto: Digi24

Mai multi bucuresteni din zona Piata Iancului s-au reunit, sambata dimineata, intr-un protest spontan, nemultumiti ca s-a dat drumul la circulatia tramvaiului in zona, dupa aproape 3 ani de lucrari, iar ei nu mai au unde sa isi parcheze masinile.

Oamenii si-au spus oful la B1TV, exprimandu-si indignarea pentru faptul ca edilii orasului nu s-au ingrijit si de nevoile proprietarilor de masini, care se vad nevoiti acum sa si le parcheze pe unde apuca, pe stradute sau la mare distanta.

"Toata iarna am parcat pe sinele de tramvai in lucru. Erau si 300 de masini. Nu s-a intrebat nimeni ce se va intampla?", a spus un sofer. Un altul a facut o socoteala simpla, spunand ca numai intr-un bloc sunt 100 de familii, daca 60 au masini, unde sa le parcheze?

Ei au venit si cu solutii, propunand ingustarea trotuarului si latirea carosabilului cu un spatiu care sa permita parcarea masinilor, una in spatele alteia.

Fotografia zilei: Politia care pazeste sina de tramvai

Lucrarile la ...citeste mai departe despre "Revolta spontana la Piata Iancului din Capitala: Unde sa ne parcam masinile?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tramvai Piata Iancului parcari , #Stiri Administratie